15/01/2018

Aquest cap de setmana ens deixa les victòries del nostre Infantil masc. de Consell i del nostre Cadet masc. Taronja a la Copa CEEB!!. Enhorabona!! A més aquesta victòria els classifica pers Campionats de Catalunya!!

Endavant nois!!

Endavant CEDM!!!

18/12/2017

Un milió de gràcies a tots les que al llarg del cap de setmana van dipositar un donatiu per a La Marató de TV3 a la guardiola que vam posar al club, així com a tots les equips visitants que van col·laborar i també es van fer la foto amb la pancarta. Fet el recompte hem arribat als 405€.

24/11/2017

Enguany el club torna a participar a La Marató de TV3, però aquesta vegada directament. Veniu el cap de setmana del 16 i 17 de desembre i feu el vostre donatiu. La vostra aportació anirà íntegrament a la investigació sobre les malalties infeccioses.

Endavant CEDM!!!

13/11/2017

Diumenge 12 ho vam tornar a fer: vam omplir de bat a abat el nostre pavelló per fer la presentació dels nostres 23 equips actuals (que ampliarem a 24 després de Nadal).

La família creix. Fem gran el CEDM, i el fem GRAN.

Endavant CEDM!!!

30/10/2017

Diumenge 12 de novembre farem la presentació oficial dels nostres equips de la temporada 2017/2018. Serà a les 19:15h després dels partits del Sots-21 masc. i Sènior masc.

Anem sumant anys, i equips. Anem fent gran el club.

T'ho perdràs??

Noooo.

Us hi esperem a tots.

2/10/2017

Davant la convocatòria de vaga general per demà dimarts 3 d'octubre, com a conseqüència dels fets ocorreguts diumenge 1 d'octubre, fets que condemnem fermament com a club, us comuniquem que en virtut del Dret de vaga que empara als nostres entrenadors, tenen total llibertat per decidir secundar-la o no.

 

Aquells entrenadors que s'acollin avisaran als seus equips. Les nostres instal·lacions romandran obertes per a que aquells equips que ho decideixin vinguin, però romandrà sota mínims.

1/10/2017

COMUNICAT DE LA FCBQ:

La FCBQ decreta la suspensió de tots els partits oficials que s'havien de jugar aquest diumenge 1 d'octubre a partir de les 14h.

Partits afectats: 

  • Sots-21 masc CEDM / CB Saps

  • Sènior masc CEDM / Alisos

THE SEASON 2017/2018 IS COMING

L'inici de la temporada s'apropa. I tenim ganes. Moltes ganes.

Iniciem temporada amb novetats: més continguts a les xarxes socials, més serveis amb la incorporació d'una psicòloga esportiva al club, a més de continuar gaudint del servei de fisio a càrrec de la Maria, pistes repintades, motorització de cistelles, ... I un clàssic: les ganes de gaudir del nostre club.

Endavant CEDM !!!

Aquest dissabte 16 la pilota es llença a l'aire pel nostre Sènior Femení de Segona, i diumenge serà pels Sèniors masculins.

Amb la col·laboració de:

IES FRONT MARÍTIM

Optimizado para una resolución de 1920 x 1080 

© CE. Diagonal Mar 2017 | Todos los derechos reservados

Creación y edición: Jordi Robles / Cristian Rodríguez