AL CLUB ESPORTIU DIAGONAL MAR

ENS APASSIONA L'ESPORT


CLUB ESPORTIU
DIAGONAL MAR
· CEDM ·


El Club Esportiu Diagonal Mar neix l'any 2010 amb la voluntat de convertir el districte de Sant Martí en un lloc de referència de l’esport de qualitat barceloní, on tothom tingui cabuda.

El Club Esportiu Diagonal Mar neix a conseqüència de la voluntat d’un grup de professionals del bàsquet preocupats per a la manca de clubs de referència en una àmplia zona del litoral barceloní. Immediatament, diversos grups de jugadors, seduïts per la possibilitat de practicar el seu esport en un club a prop de casa seva, en unes instal·lacions de qualitat i dirigits per equips tècnics professionals, es van unir al club.
El nostre projecte vol que tothom que gaudeix de l’esport i de la cultura pugui trobar un lloc al barri on manifestar les seves inquietuds i comunicar-se amb altres joves que comparteixen les seves preferències.

La pràctica de l’esport és sinònim d’una vida sana i equilibrada, i volem que els nostres socis mantinguin aquesta idea durant tota la seva infantesa i joventut.

ELS OBJECTIUS
DEL CLUB

#GoSharks

• Crear un espai on practicar l’esport de Competició al més alt nivell
• Promocionar activament l’esport Femení al barri
• Complementar les activitats escolars amb activitats Esportives lúdiques
• Aconseguir un Compromís del jugador/a en les activitats esportives
• Afavorir la Integració de tots els jugadors/es a través de l’esport en equip
• Ensenyar al jugador/a a mostrar el Respecte necessari vers els seus companys, entrenadors, contraris...

• Considerar l’esport com un complement de l’Educació integral del nen
• Ajudar als socis a adquirir una Formació integral dins el món del basquetbol: formar jugadors/es i formar entrenadors/es
• Facilitar, tanmateix, la possibilitat de practicar l’Esport a tothom que hi estigui interessat en el lleure, sense la pressió de la competició, habilitant activitats d’escola, d’iniciació o de pràctica sense competició
• Ressaltar l’esperit del Barri: mar, llum, llibertat

EL NOSTRE
MÈTODE


CADA DIA,
UN NOU CONCEPTE

Ens hem proposat que els jugadors que vinguin al club, més que acudir diàriament a un entrenament repetitiu i avorrit, aprenguin cada dia un nou concepte, per petit que sigui, que els ajudi a ser cada dia millors esportistes.

MES ENLLÀ DE
LA COMPETICIÓ

Tanmateix, volem que els jugadors s’impliquin en tasques que vagin més enllà de la purament competitiva, aconseguint que, a més de jugar els partits al seu equip, ajudin a entrenar a equips inferiors, a escriure les actes als partits, a portar el marcador, etc.

LES ESCOLES,
FONAMENTALS

La comunicació amb les escoles és fonamental. Al Club Esportiu Diagonal Mar ens prenem l'esport com una assignatura més. Afavorim la comunicació entre les escoles i els entrenadors perquè l'esport i l'aprenentatge vagin de la mà, s'ajudin l'un a l'altre.

UNA FILOSOFIA
GLOBAL

Els entrenadors segueixen una filosofia de club global. Qualsevol entrenador ha de poder entrenar a qualsevol equip, i qualsevol jugador ha de poder jugar a qualsevol equip. És per això que la formació interna és una part importantíssima de l’activitat del Club.