PER A NOSALTRES

LES ESCOLES SÓN IMPORTANTS

EL CLUB
I LES ESCOLES

#GoBabySharks

Al nostre Club donem molta importància a la relació amb les Escoles del barri, no sols com a medi d’oferir als seus alumnes l’oportunitat de formar part de l’estructura del Club com a jugadors, entrenadors o col·laboradors, sinó també com a nucli integrador de totes aquestes activitats.

És per això que actualment el Club organitza les activitats extraescolars de l’Institut Front Marítim, i les escoles Arenal de Llevant i La Mar Bella. Tanmateix, tenim contactes amb altres escoles del barri per tal d’oferir als seus alumnes la possibilitat de donar continuïtat a la seva activitat esportiva escolar incorporant els seus equips a la nostra disciplina.

 • Dani Guardiola
  Els objectius que ens marquem són transmetre valors, com el bon comportament, el respecte per tothom i el treball en equip. I, sobretot, gaudir fent bàsquet. Volem en tot moment entrenadors motivats i implicats en la seva feina. Treballem amb equips mixts i sempre en edat de primària.
  Dani Guardiola
  Coordinador de l'escola La Mar Bella
 • José Antonio Nevado
  El nostre objectiu és que els nens i nenes aprenguin a jugar a bàsquet dintre dels valors de treball en equip i respecte pel joc, essent part fonamental en aquest procés d'aprenentatge la diversió. Donem molta importància al desenvolupament de la tècnica individual amb el treball d'entrenadors que pertanyen al Club i que coneixen molt bé els nostres valors.
  José Antonio Nevado
  Coordinador de l'escola Arenal de Llevant
 • Andreu Andilla
  L'activitat és absolutament inclusiva: totes les nenes i els nens que vulguin iniciar-se en el basquetbol hi tenen lloc, en un ambient positiu, lúdic i engrescador i on s'ho passen d'allò més bé. Eduquem amb l'esport: fomentem els valors com el respecte, l'esforç i el treball en equip.
  Andreu Andilla
  Coordinador de l'Institut Front Marítim